Laminaat: lopen op wolken!

Laminaat met perfecte prijs/kwaliteitverhouding

Laminaat heeft zowel voor- als tegenstanders en uw mening is vaak puur afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.

Prijzenslag

Er heerst een enorme prijzenslag op de laminaatmarkt. Toch is het ook hier zo dat men, net zoals bij alles, enkel kwaliteit krijgt naarmate men ervoor betaald. Deze kwaliteit manifesteert zich vooral in de geluidsdemping en de duurzaamheid. Opteer dus niet meteen voor de goedkoopste laminaatvloer maar bekijk zeker ook de diverse kenmerken alvorens uw aankoop te doen.

Ons aanbod

Wij werken vooral met de Haro laminaatvloeren, die alom geprezen worden voor hun Duitse degelijkheid, het divers gamma en een fabrieksgarantie van 10 à 20 jaar.

Kom bij ons de HARO TRITTY SILENT CT laminaat in Wilrijk testen: ’s werelds stilste laminaatvloer.

De Silent CT heeft onderaan de laminaatplank lijmstrips. Voor het beste resultaat wordt deze laminaatvloer rechtstreeks verlijmd, bij voorkeur op een egale ondergrond (beton, chape, osb,…). Kom langs en doe de test in onze showroom.

Contact

Naast laminaat is Interwood Parketvloeren & Maatkasten te Wilrijk eveneens gespecialiseerd in het vervaardigen van maatkasten. Bekijk onze realisaties en bezoek zeker ook onze facebookpagina! Bij vragen kunt u steeds contact met ons opnemen. We bezorgen u een vrijblijvende offerte op aanvraag.

 

REEDS MEER DAN 20 JAAR TOT UW DIENST

MEER DAN 2000 TEVREDEN KLANTEN

ONZE SERVICE IS UW VERTROUWEN WAARD